93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

- MATRICULACIÓ Ed. Infantil, Primària y ESO: Matins del 13 al 17 de juliol de manera presencial. Cal demanar cita prèvia enviant correu electrònic a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o al telèfon 932075711.

 
Oferta definitiva places Alumnes preinscrits           Alumnes assignats                    Informe llista despera
Oferta definitiva de places Llista d'alumnes preinscrits al centre Llista d'alumnes assignats al centre   Llista d'espera al centre

 

  • Qualsevol consulta us podeu adreçar al correu electrònic infosecretaria@gracia.escolateresiana.com o trucar al telèfon 932075711.
  • La informació relativa a extraescolars, AMPA, Projecte Educatiu, etc, la podeu trobar als diferents apartats de la web. 

presentacio

 

 

Fundació Escola Teresiana actua com a responsable del tractament. Les dades personals que sol·licitem són necessaris per gestionar la seva consulta en el nostre lloc web. La base per al tractament de dades es realitza a través d'aquest consentiment exprés. La no facilitació de les dades que es sol·liciten en el formulari tindrà com a conseqüència que la consulta no pugui ser atesa. Les dades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió i, si escau, durant els terminis legals d'aplicació. No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal, ni estan previstes transferències internacionals d'aquestes dades. Els interessats poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o posició dirigint-se per escrit a la direcció del Responsable, C / Juan Vigón, 8, 28003, Madrid o al correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la., indicant en l'assumpte "Protecció de Dades", així com reclamar davant l'Autoritat de Control (l'Agència Espanyola de Protecció de Dades ww.aepd.com).

Per a més informació, consulteu la nostra Política de Privacitat.

 

TOP