93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

- PREINSCRIPCIONS PER A EDUCACIÓ INFANTIL, PRIMÀRIA I ESO:

Una vegada acabat el període de preinscripcions d'Educació Infantil, Primària i ESO, si alguna família es vol preinscriure, ho pot fer omplint els impresos que adjuntem a continuació. Una vegada complimentat cal enviar-ho per correu electrònic a la secretaria de l’escola: Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. o demanar cita prèvia al telèfon 623194756.

- PREINSCRIPCIONS PER A BATXILLERAT:

Les preinscripcions de Batxillerat es faran del dia 8 al 12 de juny de manera presencial. Cal demanar cita prèvia al telèfon 623194756.

 
Llista formcat1           formcat1                    
 Llistes alumnes preinscrits amb barem provisional Sol.licitud en català Solicitud en castellano   
Criteris de prioritat1  calendari  ofertaplacesbis                mapa

Documentació que cal lliurar i criteris de prioritat

Calendari Oferta de places Zona d'influència

 

  • Qualsevol consulta s podeu adreçar al correu electrònic de la secretaria de l'escola infosecretaria@gracia.escolateresiana.com i en cas necessari trucar al telèfon 623194756.
  • La informació relativa a extraescolars, AMPA, Projecte Educatiu, etc, la podeu trobar als diferents apartats de la web. 

presentacio

 

Fundació Escola Teresiana actua com a responsable del tractament. Les dades personals que sol·licitem són necessaris per gestionar la seva consulta en el nostre lloc web. La base per al tractament de dades es realitza a través d'aquest consentiment exprés. La no facilitació de les dades que es sol·liciten en el formulari tindrà com a conseqüència que la consulta no pugui ser atesa. Les dades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió i, si escau, durant els terminis legals d'aplicació. No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal, ni estan previstes transferències internacionals d'aquestes dades. Els interessats poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i la limitació o posició dirigint-se per escrit a la direcció del Responsable, C / Juan Vigón, 8, 28003, Madrid o al correu electrònic Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la., indicant en l'assumpte "Protecció de Dades", així com reclamar davant l'Autoritat de Control (l'Agència Espanyola de Protecció de Dades ww.aepd.com).

Per a més informació, consulteu la nostra Política de Privacitat.

 

TOP