93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

El col·legi

Origen, qui som

El Col·legi Sant Josep-Teresianes realitza una missió d’Església en el barri de Gràcia de Barcelona des del 25 de juliol de 1880. San Enric d’Ossó va valorar tant aquesta fundació que per iniciar la tasca hi va enviar dues de les germanes fundadores de la Companyia.

El col·legi i la comunitat de germanes van estar situats en diferents indrets del barri fins arribar a la ubicació definitiva l’any 1889.

L’edifici va ser incendiat durant la Setmana Tràgica (1909). Al març de 1910, en el mateix solar, es va posar la primera pedra del nou col·legi. A la fi dels anys seixanta va adquirir la fesomia actual i a començaments del noranta es va construir l’edifici del C/ Grassot.

La configuració de l'escola com a comunitat educativa es manifesta sobretot en la comunió de criteris en el treball conjunt i en la participació corresponsable de tots els estaments en la tasca educativa i la gestió del centre. 

Llegiu-ne més...Serveis

  • Acollida matinal.
  • Gabinet psicopedagògic.
  • Menjador escolar amb cuina pròpia.
  • Zona wifi.
  • Assegurança escolar.
  • Serveis de vigilància amb sala de jocs.
  • Estudi dirigit per personal qualificat.

 

Acollida matinal i de tarda

És un servei que s’ofereix de dilluns a divendres entre les 7.45 h i les 9.00 h del matí i des de les 17.00 h a les 19.00 h a l’escola, des de P3 a 2n de primària ambdós inclosos.

Llegiu-ne més...

Localització

mapa

Col·legi Sant Josep - Teresianes
C/ Nàpols 359 - 08025 - Barcelona

Llegiu-ne més...

TOP