93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Comunitat Educativa

EQUIP HUMÀ

ED 21 22 

Equip Directiu:

  • Directora General: Rosa Maria Riba
  • Administradora: Ana García
  • Responsable de Pastoral: Daniel Zurera
  • Directora Pedagògica ESO i Batxillerat: Elena Aguado
  • Director Pedagògic EI i Primària: Jaume Ibáñez

Llegiu-ne més...

 

 

 

 

AMPA

logo-ampaL'AMPA està formada per una Junta directiva, els coordinadors de cicle i tots els associats.

La junta directiva de l'AMPA s'escull cada dos anys per votació a l'assemblea general, i actualment està constituida per:.

Llegiu-ne més...

FEAC

IMG 6439

Un any més, el Centre continua oferint el programa FEAC, potenciant les relacions de col·laboració entre l’Escola i les famílies dels nostres alumnes.

Les trobades de FEAC són espais de diàleg i reflexió per a pares i mares i mestres del centre.El FEAC pretén fer reflexionar mitjançant el diàleg, posar en contrast idees o principis amb les pràctiques quotidianes, promoure la pròpia interpel·lació, obrir perspectives, destacar experiències enriquidores a fi que els assistents (pares, mares i professorat) reflexionin conjuntament sobre la tasca educativa que tenen entre mans.

Enguany el tema general del curs ésCOMPARTIM EINES PER...i es tractaran diversos temes com la responsabilitat, el compromís, l’acollida…

Llegiu-ne més...

 

TOP