93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

FEAC

Família, Escola, Acció Compartida. 

Un any més, el Centre continua oferint el programa FEAC, potenciant les relacions de col·laboració entre l’Escola i les famílies dels nostres alumnes.

Les trobades de FEAC són espais de diàleg i reflexió per a pares i mares i mestres del centre.El FEAC pretén fer reflexionar mitjançant el diàleg, posar en contrast idees o principis amb les pràctiques quotidianes, promoure la pròpia interpel·lació, obrir perspectives, destacar experiències enriquidores a fi que els assistents (pares, mares i professorat) reflexionin conjuntament sobre la tasca educativa que tenen entre mans.

Enguany el tema general del curs és "Cafè i Moldre...” i es tractaran diversos temes relacionats amb com buscar moments per: "trobar-nos", "aturar-nos", "compartir", "escoltar"... En definitiva "per viure".

logo 2018

 IMG 6439

Els principals Objectius del Programa són:

 • Facilitar la trobada dels pares i les mares dels alumnes amb els mestres i professors dels seus fills per dialogar i reflexionar sobre temes educatius que són d'incumbència comuna.

 • Crear un espai i un temps programat, serè i sense pressions, on les persones educadores puguin parlar i escoltar-se tot gaudint d'un clima de cordialitat i confiança.

 • Establir un sistema de trobades entre pares i professors on el diàleg, que inclou aportacions de les experiències educatives familiars i escolars, esdevingui formatiu i permeti un millor coneixement dels infants, nens i joves i, per tant, una millor acció educativa.

 • Afavorir que els pares i mares coneguin més bé l'escola i la tasca educativa que s'hi fa amb els seus fills, de manera que la puguin sostenir i que cada dia més esdevingui una «acció compartida».

 • Facilitar a l'escola una eina per a la reflexió sobre l'educació cristiana en les famílies creients.

 • Afavorir que pares i mares reconeguin que el col·legi és l'àmbit educatiu en el qual poden augmentar la seva formació com a pares i mares educadors dels seus fills.

Les Trobades previstes per enguany són:

        - 29 d'octubre de 2018
        - 10 de desembre de 2018
        - 4 febrer de 2019
        - 8 Abril de 2019
        - 6 maig de 2019

IMG 6440

Els principals Objectius del Programa són:

 • Crear un clima continuat de relació educativa entre l'escola i les famílies.
 • Establir un àmbit formatiu en el qual els protagonistes siguin els pares i mares que ho desitgin, conjuntament amb els professors.
 • Ajudar a les famílies a compartir els criteris educatius de l'escola i recolzar la tasca que es realitza amb els seus fills.
 • Afavorir que pares i mares reconeguin que el col·legi és l'àmbit educatiu en el qual poden augmentar la seva formació com a pares i mares educadors dels seus fills.
 • Fer que l'Escola Cristiana arribi a ésser un mitjà d'evangelització i de formació cristiana a les famílies creients.

 

Com a mostra aquí podeu veure el vídeo d’algunes de les activitats:

 Les Trobades són de 20 a 21:30h a l'escola. Us hi esperem!!

"link on podeu trobar els butlletins"

TOP