93 207 57 11
Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Curs 2018-19

OBJECTIU:

Generar una nova forma de relació amb Déu, amb els altres i amb la realitat.

LEMA:

"CUIDEM-NOS"

Presentació de l'objectiu i lema (clica aquí)

 

Logo 18 19 CUIDEM NOS

 

 

  • HORARI ESCOLAR

L'horari dels alumnes varia segons les etapes. No hi ha canvis en aquest aspecte respecte a cursos anteriors. Així, d’acord amb l’autorització sol·licitada a la delegació territorial del Departament d’Ensenyament:

L’horari dels alumnes d’Ed. Infantil i Primària és de 9 h a 13 h i de 15 h a 17 h de la tarda. L’Escola organitza algunes activitats extraescolars per complementar aquest horari escolar, tant en la franja de migdia com de tarda 

També té un servei de guarderia per als més petits fins a les 19h i de Biblioteca extraescolar de les 17 hores a les 19 hores.

Els alumnes d’ESO entren a les 8 h i surten a les 13.20 h, excepte els de 3r i 4t ESO que surten a les 14.15 h els dimarts i divendres, perquè a la tarda no tenen classe; dilluns, dimecres i dijous tenen classe a la tarda de 15 a 17 h.

Els alumnes de Batxillerat tenen un horari diferent segons la modalitat escollida, però l’horari base és de 8 a 14.20 h al matí i de 15 a 17 h a la tarda.

Llegiu-ne més..

calendari

TOP