93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Objectiu i lema de pastoral

1. OBJECTIU PASTORAL

Generar una nova forma de relació més conscient amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb la realitat i amb Déu. .

 

IMG 1406 1

 

2. LEMA DEL CURS 

"Revolucionem?" 

Paral·lelament a l’objectiu institucional, al llarg del curs 2019-2020 anirem treballant, potenciant i desenvolupant els següents objectius de manera activa a la nostra Escola:

Consolidar la implantació de la Interioritat a l’Escola.

✓  Concloent l’elaboració i aplicació del Pla d’Interioritat de Centre.

✓  Continuant amb el Programa Mirar-Te als cursos que ho van encetar ls anys anteriors (de P3 fins a 6è EP) tot implementant-ho a 1r i 2n d'ESO.

✓  Potenciant el treball de les intel·ligències emocional i espiritual a l’aula

IMG 20181015 123352

 

Enfortir el sentit de Comunitat Educativa Teresiana.

✓  Potenciant la implicació de les famílies en les celebracions i accions socials derivades del carisma teresià i treballant coordinadament amb la Comissió de Solidaritat de l’AMPA.

✓  Continuant donant a conèixer al personal nou i de més recent incorporació (professors i PAS) els trets distintius de l’Escola Teresiana.

✓ Continuant amb la creixent implicació activa dels alumnes tant en el disseny, difusió i realització de les accions solidàries i celebratives de l’escola, com en els projectes que inclouen metodologia d’ApS (Aprenentatge-Servei)

✓  Consolidar l’oferta als alumnes d’experiències derivades dels trets distintius teresians (pastoral juvenil): experiències de creixement espiritual compartides amb altres escoles, participació en accions solidàries, voluntariat, grups de joves, etc.

 LOGO 19 20

TOP