93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Horari i calendari

  • HORARI ESCOLAR

L'horari dels alumnes varia segons les etapes. No hi ha canvis en aquest aspecte respecte a cursos anteriors. Així, d’acord amb l’autorització sol·licitada a la delegació territorial del Departament d’Ensenyament:

L’horari dels alumnes d’Ed. Infantil i Primària és de 9 h a 13 h i de 15 h a 17 h de la tarda. L’Escola organitza algunes activitats extraescolars per complementar aquest horari escolar, tant en la franja de migdia com de tarda 

També té un servei de guarderia per als més petits fins a les 19h i de Biblioteca extraescolar de les 17 hores a les 19 hores.

Els alumnes d’ESO entren a les 8 h i surten a les 13.10 h, excepte els de 3r i 4t ESO que surten a les 14h els dimarts i divendres, perquè a la tarda no tenen classe; dilluns, dimecres i dijous tenen classe a la tarda de 15 a 17 h.

Els alumnes de Batxillerat tenen un horari diferent segons el curs que realitzen i  l’horari base és de 8 a 14h al matí i una tarda de 15 a 17 h.

L’Escola cuida molt l’assistència dels alumnes a classe i també la puntualitat en fer-ho. Així, a principi de curs es publicarà a la plataforma i es comunicarà a pares i alumnes la normativa de convivència que contempla també aquest aspecte. Els alumnes que arribin tard pujaran a les aules respectives i restaran drets al final de les clases fins que acabi el Quart d’Hora, amb la conseqüent anotació de retard en el registre d’aula. Si es dóna el cas, l’Escola aplica el Protocol d’Absentisme del Consorci d’Educació de Barcelona.

Pel que fa a l’esbarjo el fan tots els alumnes a la mateix hora: des d’Educació Infantil a Batxillerat és de 11 a 11.30 hores. Els alumnes de Batxillerat poden sortir al carrer en aquesta franja horària, si ho desitgen.

 

  • CALENDARI ESCOLAR (clicar sobre la imatge)

 

CALENDARI ESCOLAR CURS 2020 2021

 

 

ENTREVISTES I REUNIONS

Els pares podran entrevistar-se amb el professorat concertant dia i hora amb antelació (via agenda escolar o plataforma Educamos).

Per parlar amb la Directora General del Centre, amb els Directors Pedagògics d’etapa o amb la Psicòloga, es podrà concertar entrevista prèviament, trucant a la Recepció de l’Escola i també a través de l’agenda dels alumnes o la Plataforma Educamos.

Durant el curs escolar els tutors mantindran, com a mínim, una entrevista individualitzada amb els pares de cada alumne per informar-los del seu ritme d’aprenentatge i la seva evolució acadèmica així com dels aspectes bàsics de la personalitat. Aquesta entrevista es concertarà prèviament mitjançant l’agenda escolar i tenint present l’horari de visita dels professors. A més, hi haurà reunions col·lectives de tot el grup-classe amb el tutor, en els dies assenyalats al calendari escolar. 

Inici de les activitats de preparació del curs: 1 de setembre.

Inici de les activitats lectives amb alumnes:  12 de setembre. 

Final de curs:

Acabament de les activitat lectives amb els alumnes: 21 de juny.

Darrer dia de treball dels professors  al centre: 30 de juny.

Vacances escolars:

Nadal: del 23 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017, ambdós inclosos.

Setmana Santa: del 8 d’abril al 17 d’abril,  ambdós inclosos.

Dies festius:

12 d’octubre (El Pilar), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (la Constitució), 8 de desembre (La Immaculada), 1 de maig (Dia del Treball).

Dies festius propis del municipi: 31 d’octubre (festa local del 24 de setembre), 5 de juny (dilluns de Pasqua Granada).

Dies festius –de lliure disposició- propis del Centre: 5 de desembre, 27 de febrer, 2 de juny.

TOP