93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

ELS ALUMNES DE PRIMÀRIA REGALEN NADAL AMB CARITAS

Alumnes de Cicle Inicial i Cicle Superior de la nostra escola han col·laborat en la campanya de Càritas De tot cor...Regala Nadal. Han preparat detalls de decoració (cicle inicial) i felicitacions de Nadal (cicle superior) per fer que la gent gran atesa per Càritas. 
 
Ens diu Càritas: 
 
El Nadal és temps de regalar. Més enllà del consumisme d'aquestes dates, pensar en l'altre i fer-li un obsequi és un acte d'estima. No cal cap gran cosa: un perfum, un mocador, una felicitació o un detall... A Càritas ho sabem, treballem cada dia acompanyant persones grans en la seva solitud i veiem com els canvia la cara en rebre'n un. DE TOT COR... REGALA NADAL és una campanya pensada per crear consciència entre l'alumnat dels beneficis de compartir amb qui més ho necessita. Fa del Nadal una festa solidària i més lluïda per la gent gran, contribuint a vèncer la seva solitud compartint il·lusió.
 
 
logocaritas
 
dcd6c6a2 f71d 4fd7 9e29 b5c11686afe1
 
2bd10e2e 764c 451f be8c 7048cb22fcae
 
IMG 3035
 
 
TOP