93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

SOM CENTRE PARTNER DE CAMBRIDGE!

CambridgePartner
 
El Col·legi Sant Josep-Teresianes es converteix en centre oficial Partner de Cambridge.
 
 Una aliança avalada por la Universitat de Cambridge que augmenta el nivell de competència lingüística en llengua anglesa.
 
 L’assignatura de Llengua Anglesa com a vehicle del desenvolupament cognitiu, emocional i social dels alumnes.
 
Barcelona, 30 d’octubre de 2018
 
El Col·legi Sant Josep-Teresianes de Barcelona signa l’acord Cambridge Educational Partner, que garanteix l’excel·lència en l’ensenyament i l’aprenentatge de l’anglès.
Així, aquest centre s’uneix al selecte grup de Partners a l’Estat Espanyol.
 
Aquest programa constitueix un projecte pedagògic únic que impulsa el desenvolupament de la competència emocional mitjançant l’assignatura de Llengua Anglesa, equipant els alumnes amb destreses que els hi seran d’utilitat la resta de les seves vides. De la mateixa manera, afavoreix la formació del professorat mitjançant un pla personalitzat en àrees de diversa naturalesa, i assessora les famílies en la utilització d’activitats lúdiques i oferint-les suggeriments per tal de poder fer seguiment dels seus fills en la preparació de las proves oficials.
 
L’aliança entre el Col·legi Sant Josep -Teresianes i Cambridge es basa en principis i objectius educatius compartits per ambdues institucions. En primer lloc, el desenvolupament personal i acadèmic de l’alumnat, el seu benestar emocional i, per descomptat, l’excel·lència en l’aprenentatge i ús de la llengua anglesa. En segon lloc, el desenvolupament i formació continuada del professorat d’anglès perquè contribueix directament a la millora de competències i resultats dels alumnes augmentant la seva motivació i satisfacció com a docents. I, en últim lloc la garantia de qualitat i excel·lència educativa que Cambridge i el Col·legi Sant Josep -Teresianes avalen amb aquesta aliança.
 
Enhorabona al Col·legi Sant Josep -Teresianes i a tota la seva comunitat educativa!
 
Michael Anthony Quirke, Iberia Promotion Manager de Cambridge University Press.
 
 
TOP