93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Educació infantil

CARACTERÍSTIQUES

L’Educació Infantil està constituïda per un cicle de tres anys i té com a finalitat el desenvolupament d’aquestes capacitats:

1. Aprendre a ser i a actuar cada vegada d’una manera més autònoma.
2. Aprendre a pensar i a comunicar.
3. Aprendre a descobrir i tenir iniciativa.
4. Aprendre a conviure i habitar el món.

 

METODOLOGIA

El nostre projecte planteja fer de la diversitat característica a educació infantil i de les diferències entre els alumnes el motor d'aprenentatge a l'aula. Treballem les capacitats de cada nen desenvolupant les intel·ligències múltiples en les àrees de descoberta d’un mateix i dels altres, descoberta de l’entorn (projecte EntusiasMAT) i comunicació i llenguatges (Ludilletres).

EntusiasMAT

Ludilletres

A través de la mirada innovadora i pràctica d’aquests projectes, volem estimular l'aprenentatge dels infants. Comptem amb:

 1. Un mètode globalitzat, que interrelaciona les àrees de coneixement i experiència.
 2. Un ventall ampli de recursos i materials, per aprendre de forma activa i variada.
 3. Un enfocament educatiu innovador que ajudarà a potenciar les habilitats innates de cada infant i alhora assolir les capacitats de l'etapa.
 4. Un projecte en què desenvolupem la pròpia creativitat, per tal que els infants siguin innovadors, creatius i crítics. Des de tots els vessants: plàstic, lingüístic, matemàtic, científic, personal,...
 5. Una proposta per fomentar l'aprenentatge actiu tant individual com cooperatiu, a través de jocs i experiències d’aprenentatge.
 6. Una manera fàcil d'usar les noves tecnologies, fent servir els recursos de la pissarra digital.
 7. Una educació compartida amb la família, entenem que cada infant és únic, té una història vital i un context que el fan diferent dels altres.

 

infantil 1

 

ATENCIÓ A LA DIVERSITAT

Cada alumne aprèn al seu ritme. Per tal d’atendre les diferents necessitats del nostre alumnat s’utilitzen diferents estratègies:

 • Suport individual i en petit grup.
 • Desenvolupament de les intel·ligències diverses de cada infant.
 • Elaboració de material que s’adapti a les necessitats individuals.
 • Treball cooperatiu.
 • Pla Individualitzat, en coordinació amb el gabinet psicopedagògic i les famílies, en aquells casos que sigui necessari.

 

infantil 2

TOP