93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Educació infantil

CARACTERÍSTIQUES DE L’ETAPA

L’Educació Infantil està constituïda per un cicle de tres anys i té com a finalitat contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants en col·laboració amb les seves famílies, proporcionant un clima de confiança on se sentin acollits i amb expectatives d’aprenentatge.

Així s’afavorirà el desenvolupament i interrelació de les capacitats necessàries que permetran als infants créixer integralment com a persones en el món actual.

Aquestes capacitats són:

 • Aprendre a ser i a actuar de forma cada vegada més autònoma.
 • Aprendre a pensar i comunicar.
 • Aprendre a descobrir i tenir iniciativa.
 • Aprendre a conviure i habitar el món.

Les capacitats, les intel·ligències múltiples, les competències i els valors es treballen a partir de les àrees curriculars oficials de l’etapa.

 grup infantil

LÍNIES D’ACCIÓ i METODOLOGIA

El nostre projecte planteja fer de la diversitat la característica principal a l’educació infantil i de les diferències entre els alumnes el motor d'aprenentatge a l'aula. Treballem les capacitats de cada nen desenvolupant les intel·ligències múltiples en les àrees de descoberta d’un mateix i dels altres, descoberta de l’entorn (projecte EntusiasMAT) i comunicació i llenguatge (procés de Lecto-escriptura).

EntusiasMAT

La realització de Projectes al llarg del curs, els diferents Ambients d’aula proposats i potenciats amb l’alumnat, l’Aprenentatge Cooperatiu i la Interioritat són les nostres grans línies d’acció metodològica en aquesta etapa tan important de creixement i descoberta dels vostres fills i filles.

La nostra metodologia pedagògica respon a les inquietuds dels nens sobre un tema determinat que ells mateixos trien i que afavoreix la motivació de l’alumnat, el desenvolupament de l’autonomia personal i de la capacitat crítica, la utilització d’estratègies diferents per aprendre per sí mateixos, la globalització de continguts, el respecte per la singularitat i diversitat de cada infant, la cooperativitat i la solidaritat.

A través de la mirada innovadora i pràctica volem estimular l'aprenentatge dels infants. Comptem amb:

 1. Un mètode globalitzat,que interrelaciona les àrees de coneixement i experiència.
 2. Un ventall ampli de recursos i materials,per aprendre de forma activa i variada.
 3. Un enfocament educatiu innovadorque ajudarà a potenciar les habilitats innates de cada infant i alhora assolir les capacitats de l'etapa.
 4. Un projecte en què desenvolupem la pròpia creativitat, per tal que els infants siguin innovadors, creatius i crítics. Des de tots els vessants: plàstic, lingüístic, matemàtic, científic, personal,...
 5. Una proposta per fomentar l'aprenentatge actiutant individual com cooperatiu, a través de jocs i experiències d’aprenentatge.
 6. Una manera fàcil d'usar les noves tecnologies,fent servir els recursos de la pissarra digital.
 7. Una educació compartida amb la família,entenem que cada infant és únic, té una història vital i un context que el fan diferent dels altres.

taula de llum infantil

AMBIENTS D’APRENENTATGE

Els ambients són diferents espais d’aprenentatge, de relació i comunicació on a partir de diferents propostes els infants poden actuar, observar, experimentar, construir, inventar, imaginar, compartir, relacionar-se, emocionar-se…i interactuar amb els altres.

Aquest plantejament de treball respon a la necessitat que mostren els infants de jugar i relacionar-se. És una manera de poder donar resposta als interessos i necessitats dels infants i respectar els diferents ritmes d’aprenentatge.

Què pretenem aconseguir amb els ambients?

 • Desenvolupar i potenciar el llenguatge oral: lèxic, espontaneïtat en la parla…
 • Afavorir les relacions socials i de convivència entre els infants de diferents edats a l’etapa d’infantil (P3, P4 i P5).
 • Desenvolupar els hàbits socials: compartir espais, jocs, joguines, posar-se d’acord els uns amb els altres, establir normes de comportament i de joc…
 • Aprendre dels companys/es, no només de l’adult.
 • Oferir als infants un espai de joc on poder investigar, observar, manipular…de manera constant i lliure sistemàticament.
 • Fomentar l’expressió de sentiments, emocions i sensacions lliurement.
 • Afavorir i potenciar el respecte entre persones i als material.

ENGLISH TIME!

L’objectiu principal d’aprendre anglès al parvulari és sensibilitzar i acostumar els nens a sentir una nova llengua i interessar-se per aprendre-la i utilitzar-la.

Els infants entren en contacte amb aquest nova llengua de forma molt lúdica, senzilla i natural amb Cambridge on els nens són els propis protagonistes del seu aprenentatge.

Potenciem la llengua anglesa fent 5 hores a la setmana També fem Psicomotricitat en anglès, fomentant així l’escolta i la parla en aquest idioma mentre fem exercici i Arts & Crafts per tal de poder desenvolupar la creativitat i la imaginació amb les arts plàstiques a través de l’anglès.

1cf6d13d 0245 4765 9291 010ebc7d2c92

TOP