93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Escola Multilingüe

primaria2

L’Escola presenta un Projecte Multilingüe de manera vertical que abasta des de P3 fins a Batxillerat i exposa el tractament de les diferents llengües al llarg de les diferents etapes acadèmiques.

El català és la llengua vehicular del Centre. La majoria de matèries s’imparteixen en aquesta llengua, tot i que el tractament que se li dóna a la llengua castellana és totalment inclusiu.

L’Escola ha apostat i aposta per l’aprenentatge de llengües estrangeres: Anglès a partir de P3, Francès a partir de 5è de primàriai i Alemany a partir de 1r ESO. A més l'Escola està en el procés d'obtenir la certificació com a escola multilingüe.

El col·legi treballa amb l'editorial de Cambridge que ofereix més de 500 anys d'experiència en l'ensenyament de l'anglès. La nostra meta és continuar una sola línia editorial ja que Cambridge ofereix una metodologia basada en les intel·ligències múltiples igual que directrius fonamentades a Cambridge Assessment English.
El nostre objectiu és ajudar a que els nostres alumnes obtinguin un grau competencial de l'anglès tal que puguin certificar de manera oficial el seu nivell d'adquisició de la llengua estrangera. 
Així mateix, el col·legi com centre preparador d'exàmens de Cambridge , presenta cada any amb excel·lents resultats a alumnes tant en els nivells de Young Learners ( Starters, Movers I Flyers) com de Main Suite ( Key, Preliminary  i First Certificate)

 


ED. INFANTIL

escola-idiomes-infantil

Els nens i nenes d’Infantil treballen un total de 5 hores a la setmana la llengua anglesa, a l'assignatura d'Anglès, a Psicomotricitat i Arts & Crafts. Des de ben petits, es pretén estimular en els alumnes l’aprenentatge de la llengua de manera natural i lúdica per tal que no representi un esforç considerable per a ells. També treballem amb petits projectes amb resultats molt positius a curt termini.

L'anglès es reforça, a l'Educació Infantil

 • Classes extraescolars en franges de migdia o tarda (Kids&Us)

 • Casal d'estiu

ED. PRIMÀRIA

escola-idiomes-primaria

ANGLÈS

Els alumnes de Primària fan 3 hores curriculars d’Anglès a la semana.

Per tal de reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa es treballa des de diferents àmbits i amb recursos diversos:

 • Col·laboració d'Auxiliars de conversa formant grups petits d’alumnes, per tal de potenciar l’expressió oral i la comprensió de l’idioma.

 • Aprenentatge de Science, com a part diferenciada de l’àrea de Coneixement del Medi: 1 h/setm (complementària), de 1r a 6è de Primària.

 • Certificacions de Cambridge del nivell de llengua anglesa en horari curricular, a partir de 4t de Primària, a través de l'entitat Merit School. El Col·legi és centre examinador.

 • Extraescolars (Kids&Us), en horari de migdia o tarda.

 • Casal d'estiu

 • Colònies d'estiu.

FRANCÈS

A partir de 5è de Primària es cursa la llengua francesa a raó d'una hora setmanal.

CAMBRIDGEpDESCARREGAR GUIA DE CERTIFICACIONS CAMBRIDGE


ESO

escola-idiomes-ESOANGLÈS

Tots els alumnes de l’ESO, cursen la llengua. anglesa a raó de  4 hores setmanals.

Una de les hores està destinada a potenciar l'expressió oral amb l'ajut dels auxiliars de conversa nadius.

De la mateixa manera, els alumnes tenen la possibilitat de preparar-se, en el marc de l'horari escolar, per a superar els exàmens de Cambridge, El Col·legi és Centre Examinador i l'enllaç amb Cambridge és l'entitat Merit School.

Per tal de reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa, a més s’ofereix:

 • Crèdits de Síntesi en anglès, amb monitors nadius.
 • Estades a Anglaterra, durant l’estiu amb British Summer..
 • Programa Batxillerat Dual Internacional, per tal d’obtenir la doble titulació de Batxillerat (espanyol-nord-americà). És un programa per fer amb cinc cursos acadèmics (començant-lo a 2n ESO), amb quatre (començant-lo a 3r ESO), amb tres (començant-lo a 4t ESO) o amb dos (començant-lo a 1r Batxillerat).

ALEMANY

A partir de 1r ESO, hi ha la possibilitat de cursar la Llengua Alemanya com a segona llengua estrangera, de forma curricular. A més, a partir de l'ESO, s'ofereix en el Col·legi, alemany extraescolar en coordinació amb el Goethe-Institut i la possibilitat d'estades a Alemanya, a l'estiu,, amb British Summer.

Els alumnes d'alemany de 4t d'ESO tenen la possibilitat de preparar, dins l'horari escolar, la Certificació A2 del MCER..

FRANCÈS

En continuïtat amb els darrers cursos de Primària, els alumnes de l'ESO cursen francès a raó d'una hora setmanal.

BATXILLERAT

ANGLÈS

Els alumnes de Batxillerat cursen 3 h curriculars d’anglès cada curs.

De la mateixa manera, els alumnes de Batxillerat també tindran la possibilitat de presentar-se al mateix Centre als exàmens de Cambridge, per tal de certificar de forma oficial el seu nivell d’aprenentatge en aquesta llengua.

Per tal de reforçar l’aprenentatge de la llengua anglesa, a més s’ofereix:

 • Estades a Anglaterra, durant l’estiu.
 • Auxiliars de conversa (acord amb la Universitat de Barcelona) per reforçar l'expressió oral.
 • Programa Batxillerat Dual Internacional, per tal d’obtenir la doble titulació de Batxillerat (espanyol-nord-americà). És un programa per fer amb dos cursos acadèmics, començant-lo a 1r Batxillerat.

ALEMANY

 • Els alumnes de Batxillerat tenen l'oportunitat de cursar alemany extraescolar a l'Escola en coordinació amb Goethe-Institut.
 • Igualment, poden participar en les estades a Alemanya que s'organitzen en col·laboració amb British Summer.

Auxiliars de conversa (acord amb la Universitat de Barcelona) per reforçar l’expressió oral

TOP