93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Pastoral

L’Escola Teresiana afavoreix el creixement i l’aprenentatge basats en les relacions interpersonals i en el coneixement del món en què vivim.

Les relacions humanitzadores són el mitjà a través del qual les persones manifesten i comparteixen sentiments, idees, creences i sabers.

Els infants i joves s’obren a realitats diferents, descobreixen la possibilitat d’enriquir-se amb tot el que els envolta i aporten allò que són en favor del bé comú.

L’educació teresiana afavoreix la trobada amb els altres des d’un realisme sa i permet acollir la realitat amb una mirada crítica i transformadora.

 

pastoral1

pastoral-2

Som una escola en pastoral en la qual els valors cristians orienten l’educació fent que tot es pugui viure amb un sentit pastoral.

 


ACCIONS

  • Quart d’Hora: Estona de reflexió i/o oració, personal o en grup, per tal de començar el dia amb serenor treballant la introspecció i la intel·ligència espiritual. Destaquem els Quarts d’Hora del dia de la Mare de Déu de la Mercè (24 de setembre), Sta. Teresa (15 d’octubre), St. Enric d’Ossó (27 de gener), St. Josep, patró de l’Escola (19 de març) i Mare de Déu de Montserrat (27 d’abril).

  • Celebracions dels dies més assenyalats de l’Any Litúrgic: Advent, Nadal, Quaresma, Pasqua, Pentecosta...

  • Formació pel professorat: S’afavoreix l’enriquiment personal i de grup mitjançant cursets impartits per la Fundació Escola Cristiana, Fundació Escoles Cristianes de Catalunya i altres, que ajuden el professorat a reflexionar i millorar la seva tasca educativa.

  • Accions solidàries: Accions per sensibilitzar la comunitat educativa de les necessitats de l’entorn més proper i del més llunyà: sensibilització i difusió d’ONG’s i projectes solidaris, col·laboració amb FUNDEO (ONG del Col·legi), col·laboració amb Mans Unides i campanya de Nadal, col·laboració en la celebració de la festivitat dels Reis pels nens de St. Josep de la Muntanya.

  • Participació a concursos i campanyes externes a l’Escola: Concurs de Clipmetratges de Mans Unides, participació a la campanya SOMOS, concurs de pessebres, Concurs Bíblic ...

  • Celebració del Dia Internacional de la Pau i la No Violència.

  • Celebració del dia de Sant Josep, patró de l’Escola. Es realitzen una sèrie de partits de futbol recordant i treballant l’explotació juvenil. Els alumnes d’ESO i Batxillerat col·laboren amb l’aportació d’1 euro. Les pilotes amb les quals es juga són “justes” ja que no s’ha explotat cap infant per dur-les a terme.

  • Realització d’activitats entorn el Dia Mundial dels Drets dels Infants (20 de novembre) i el Dia Mundial dels Drets Humans (10 de desembre).

  • Trobada d’alumnes de 5è Primària de la Fundació Escola Teresiana. L’objectiu és afavorir la convivència entre l’alumnat de les diferents escoles Teresianes i així ajudar-los en el seu procés personal de creixement en la fe.

  • Convivències BATX, amb l’objectiu de compartir i interioritzar experiències i treballar la intel·ligència espiritual, per tal d’ajudar-los en el seu procés personal de creixement en la fe.

 COL·LABORACIÓ AMB FundEO

 

Blanco Aguamarina Pincel Pincelada Personal Logotipo 3 Blanco Aguamarina Pincel Pincelada Personal Logotipo 4 copia 

 

Blanco Aguamarina Pincel Pincelada Personal Logotipo 4          

 

Blanco Aguamarina Pincel Pincelada Personal Logotipo 5 

 

 

TOP