93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Activitats extraescolars

L’activitat lúdica ha de ser el millor recurs didàctic per aprendre a ser i per assolir els següents objectius:

  • Potenciar un lleure participatiu i creatiu tot adquirint hàbits de relació en grup.
  • Descobrir els avantatges de treballar en equip a fi d'assolir els nostres objectius com a grup.
  • Fomentar la convivència i la comunicació i aconseguir l'autonomia personal.

Els monitors són persones amb experiència en el món educatiu i esportiu i tenen la formació necessària per dur a terme les diferents activitats i arribar als objectius concrets de cada una d'elles; són ells, per tant, els animadors del joc, sense oblidar la llibertat que caracteritza les activitats lúdiques.

Les famílies reben un informe, dos cops l’any, on es comenten els aspectes més rellevants del nen en l’activitat. Durant el curs, el monitor fa tutories amb els pares que ho requereixin o amb qui ell mateix cregui necessari.  

 

LOGO extraescolars nou

 

ACTIVITATS
ESPORTIVES

El col·legi Sant Josep-Teresianes considera que l’esport és essencial en el desenvolupament dels nens i nenes. És per aquest motiu que l’Escola aposta per oferir un ventall d’activitats extraescolars esportives que us indiquem a continuació.
Més informació clicant aquí / Inscripcions

angles extraescolars

ANGLÈS

Apostem per la formació en idiomes i és per això que ampliem l’oferta curricular amb la proposta d’activitats extraescolars d’idiomes. Oferim anglès a l’Educació Infantil i Primària i alemany a l’ESO i Batxillerat. 
Més informació clicant aquí.

roboticas activitats extraescolars

ROBÒTICA

Amb la finalitat de desenvolupar diverses capacitats com la creativitat, la concentració, la memòria… oferim la robòtica com activitat extraescolar.
Més informació clicant aquí.

activitats artistiques extraescolars

ACTIVITATS
ARTÍSTIQUES

Potenciar la vessant artística dels nens i nenes és quelcom essencial en l’educació. És per això que apostem per oferir diverses activitats extraescolars en aquest sentit.
Més informació clicant aquí.

TOP