Escola Teresiana

Serveis

El nostre menjador amb cuina pròpia és un espai d’aprenentatge i convivència en el qual es fomenten hàbits saludables d’alimentació, salut i higiene. El menjar s’elabora en la cuina del col·legi. Els menús estan dissenyats per una nutricionista i s’adapten a qualsevol casuística.

L’escola ofereix a les famílies l’ús d’aquest servei que pretén ser una ajuda i facilitar la conciliació laboral i familiar. Aquest servei s’ofereix a alumnes d’Educació Infantil i Primària la possibilitat i dóna la possibilitat d’estar a l’aula d’acollida des de les 7.45 h del matí fins a l’hora de començament de classe i de les 17 a les 19 hores de la tarda. En aquesta estona l’alumnat podrà jugar, llegir, etc.. però sempre acompanyats per una persona del centre.

Els alumnes que vulguin quedar-se a l’escola, a partir de 3r de Primària, per a fer deures o esperar que comencin les seves activitats extraescolars poden anarr a la Biblioteca que compta amb l’acompanyament d’una persona del centre.
Està oberta de dilluns a dijous de 17.00 a 19.00 h.

 

Oferim el servei de venda de llibres a totes les famílies del centre. El procés de reserva de llibres es realitza de manera online i el lliurament d’aquests es fa a l’escola.

El nostre alumnat porta uniforme en els nivells d’Infantil i Primària i d’esport a l’ESO. Disposem d’una botiga virtual on podeu adquirir totes les peces necessàries per als vostres fills i filles.

Enllaç : https://tienda.austral.es/teresianas-santjosep/index.php

Servei de Secretaria per realitzar diferents tràmits relacionats amb la preinscripció, matriculació i aspectes acadèmics.
L’Administració està al servei de les famílies per totes les gestions relacionades amb l’àmbit econòmic.
L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 8.30 a 10h i els dimarts i dijous de 16 a 17h.