Escuela Teresiana

Avís legal

El present avís legal regula l’ús del lloc web tortosa.escolateresiana.com, del col·legi SANT JOSEP TERESIANES – GRÀCIA, amb CIF G85853455 i amb domicili carrer Nàpols, 359 · 08025 · Barcelona
Telèfon: 93 207 57 11
Email: infosecretaria@gracia.escolateresiana.com

 

El col·legi SANT JOSEP TERESIANES – GRÀCIA pertany a la Fundació Escola Teresiana, que com a Entitat Titular i última responsable, estableix els criteris i principis que defineixen la seva Educació.

 

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual d’aquest website, així com dels elements continguts en aquest, pertanyen al col·legi SANT JOSEP TERESIANES – GRÀCIA.

 

Condicions generals d’ús

 

L’objectiu d’aquest website és facilitar la comunicació entre el col·legi SANT JOSEP TERESIANES – GRÀCIA i els seus alumnes i familiars, així com oferir informació i serveis del seu interès.

 

L’usuari podrà visualitzar, imprimir o copiar els seus continguts sempre que sigui, exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, terminantment prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la distribució, així com la modificació o alteració de tals continguts.

 

Tots els elements gràfics, logotips i anagrames que conformen que elcol·legi SANT JOSEP TERESIANES – GRÀCIA estan subjectes a drets de propietat industrial i intel·lectual i són propietat exclusiva del col·legi.

 

El col·legi SANT JOSEP TERESIANES – GRÀCIA es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes, podent canviar, suprimir o afegir continguts
Enllaços des d’altres webs

 

Els usuaris i en general qualsevol persona física o jurídica que es proposi establir un link entre les seves pàgines web i la web del col·legi SANT JOSEP TERESIANES – GRÀCIA o qualsevol de les seves seccions, el podrà fer sense que es requereixi autorització prèvia per escrit per part del Col·legi i sempre que es respecti l’estructura de la part del web on enllacin.