EDUQUEM JUNTS

“Valorem l’atenció personalitzada que rebem de tots els professionals de l’escola basada en la confiança, el respecte i la col·laboració”.

Les famílies són membres clau de la nostra comunitat educativa, perquè participant en els diversos àmbits de la vida de l’escola i de les aules, l’enriqueixen i l’enforteixen.

VINE A L’AULA

 

Ens enriqueix poder compartir aspectes de la vida i l’educació dels infants i joves a l’aula amb mares, pares i mestres. La relació directe entre les famílies i l’escola és clau per un bon procés d’ensenyament-aprenentatge de l’alumne i el seu creixement personal i emocional. Per això oferim a les famílies la participació en activitats de l’escola, campanyes solidàries, exposicions…

ASSOCIACIÓ DE PARES i MARES (AMPA)

 

L’AMPA representa a les famílies associades de l’escola i participa en les activitats que ofereix i organitza el centre:

 

– Col·labora en campanyes solidàries i celebracions.
– Organiza activitats formatives destinades a pares i mares..
– Té un representant en el Consell Escolar i en la Comisión de Convivència.

 

Col·labora en les tasques del centre a través de comissions de treball.

 

https://ampateresianesg.wordpress.com/

COMISSIÓ DE CONVIVÈNCIA

 

Dos representants de les famílies de l’escola col·laboren en el seguiment del pla de convivència del centre cada curs i fomenta les bones relacions de la comunitat educativa.

CONSELL ESCOLAR

 

Les families representants participen de la vida del centre i vetllen pel bon funcionament d’aquest. Hi ha quatre representants de pares i mares escollits cada dos anys per les mateixes famílies de l’escola.

EDUCAMOS: plataforma de comunicació

 

Plataforma educativa que integra diferents àmbits de la vida de l’escola: pedagògic, de gestió i de comunicació. Pretén afavorir la comunicació àgil i directa amb les famílies i permet tenir informació del procés acadèmic dels seus fills i filles.