93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Serveis

 • Acollida matinal.
 • Gabinet psicopedagògic.
 • Menjador escolar amb cuina pròpia.
 • Zona wifi.
 • Assegurança escolar.
 • Estudi dirigit per personal qualificat.
 • Casal d’estiu.
 • Botiga d’uniformes
 • Venda de llibres

 

Acollida matinal i de tarda

És un servei que s’ofereix de dilluns a divendres entre les 7.45 h i les 9.00 h del matí i des de les 17.00 h a les 19.00 h a l’escola, des de P3 a 2n de primària ambdós inclosos. Hi ha una monitora encarregada de cuidar els nens que hi acudeixen. S’hi fan manualitats, dibuix, lectura de contes, joc simbòlic, etc. Preus i abonaments: a consultar en el tauler d’anuncis i/o a l’administració.

Els alumnes de 3r a 6è de Primària poden fer ús del servei d’estudi dirigit de 17 a 18 h i allargar la seva permanència, si és necessari, fins les 19 h a l’aula d’acollida.

 

 

Botiga d’uniformes

Horari d’atenció al públic:

 • Dilluns i dimecres de 9 a 11 h
 • Dimarts i Dijous de 16 a 17 h

menjador

Menjador escolar

El Centre disposa, amb cuina pròpia, de menjador a fi de poder atendre aquells alumnes, els pares dels quals treballen. El dinar se serveix a partir de les 13 h de manera esglaonada. Després de dinar participen en diferents activitats: jocs al pati, jocs de taula.

Tant al menjador com a les diferents activitats, els alumnes són atesos per monitors especialitzats. Hi ha servei per a dies solts. El tiquet s’adquireix a l’administració.

 

Secretaria i Administració

Els certificats o qualsevol altre document hauran de ser demanats amb un mínim de quaranta-vuit hores d'antelació. Els impresos de sol·licitud es troben a la recepció de l'Escola.

Horari d’atenció al públic:

 • De Dilluns a Divendres de 8,30 a 10 h
 • Dimarts i Dijous de 16 a 17 h

 

Casal d’estiu trilingüe (P3 a 6è de Primària)

Oferim un «Summer School» (casal d’estiu) amb Centres d’Interès motivadors i engrescadors. El centre d’interès funciona com a fil conductor i és a partir d’aquest que es vertebren els aprenentatges, les activitats, els tallers, jocs, manualitats…

Treballem el centre d’interès global durant tot el casal però cada setmana hi ha un subtema amb principi i final. Així fem possible que tots els infants visquin la història completa independentment de les setmanes que s’apuntin al casal.

Tot això es desenvolupa en català, castellà i anglès, treballant d’aquesta manera, el vocabulari bàsic i expressions quotidianes en els tres idiomes.

Els alumnes d’Infantil fan una sortida a la setmana i diversos tallers a l’escola (remullada diària, manualitats, ioga, zumba, racons...)

Els alumnes de Primària fan una sortida a la setmana, i cada divendres van a una piscina descoberta a passar el matí. A més, si s’apunten tot el dia, fan dues tardes de natació a la setmana.

El nostre «Summer School» té lloc durant l'última setmana de juny (en acabar l’escola) fins meitats o finals de juliol, depenent de l’any. Oferim flexibilitat d’horaris i les inscripcions es fan per setmanes segons les necessitats de cada família. 

 

casal

 

 

          
  

 

TOP