93 207 57 11
Instagram Facebook Twitter Youtube
Plataforma Educamos
logo unesco2
CambridgePartner 1

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Per veure la nostra Política de Cookies feu clic a Més info

Acceptar

Serveis

 

Acollida matinal i de tarda

És un servei dirigit als nostres alumnes des de P3 fins a 6è de primària.

L’horari es de 7.45 a 9 hores i de 17 a 19 hores

  • Matí: el servei de 7.45 a 9 hores és per als nostres alumnes des de P3 fins a 6è de primària.
  • Tarda: el servei de 17 a 19 hores és només per als nostres alumnes des de P3 fins a 2n de primària

El servei està dirigit per una monitora encarregada de cuidar dels alumnes i de fer manualitats, dibuix, lectura de contes, joc simbòlic, etc. amb ells. Podeu consultar els preus a l’Administració de l’Escola.

 

Botiga d’uniformes

Disposem d’una botiga online per fer les comandes dels uniformes. Una vegada feta la comanda l’Escola es posarà en contacte amb vosaltres per donar dia i hora de recollida.

Els horaris de recollida són:

  • Dilluns i dimecres de 9.15 a 11 hores.
  • Dimarts i Dijous de 16.30 a 17.30 hores

 

Menjador

Menjador escolar

El menjador escolar és un servei que l’escola ofereix a totes les famílies que necessiten que el seus fills siguin atesos durant el temps del migdia. 

Disposem de cuina propia, on es cuinen tots els menús que oferim als nostres alumnes. Adeqüem els menús per al.lèrgies, intoleràncies i vegetarians.

Els nostres menús estan supervisats per una nutricionista i controlats amb les revisions periòdiques dels serveis de Salut del Districte.

Els monitors i monitores són d’una empresa externa que s’encarrreguen del servei de menjador, de crear hàbits d’alimentació saludable i oferir als nostres alumnes activitats perquè l’espai del migdia sigui un moment per gaudir d’activitats amb les que poder relacionar-se.

 

Secretaria i Administració

Horari d’atenció al públic:

  • De Dilluns a Divendres de 8,30 a 10 hores
  • Dimarts i Dijous de 16 a 17 hores
  • Els certificats o qualsevol altre document hauran de ser demanats amb un mínim de quaranta-vuit hores d'antelació.

 


Casal d'estiu trilingüe (P3 a 6è de Primària)

Oferim un "Summer School" (Casal d'Estiu) amb Centres d'interès motivadors i engrescadors. El centre d'interès funciona com a fil conductor i és a partir d'aquest que es vertebren els aprenentatges, les activitats, els tallers, jocs, manualitats... Treballem el centre d'interès global durant tot el Casal però cada setmana hi ha un subtema amb principi i final. Així fem possible que tots els infants visquin la història completa independentment de les setmanes que s'apunti al Casal. Tot això es desenvolupa en català, castellà i anglès, treballant el vocabulari bàsic i expressions quotidianes en els tres idiomes. Els alumnes d'Educació Infantil fan una sortida a la setmana i diversos tallers a l'escola (remullada diària, manualitats, ioga, zumba, racons...). Els alumnes d'Educació Primària fan una sortida a la setmana, i cada divendres van a una piscina descoberta a passar el matí. A més, si s'apunten tot el dia, fan dues tardes de natació a la setmana. El nostre "Summer School" es realitza durant l'última setmana de juny (en acabar l'escola) fins meitats o finals de juliol, depenent de l'any. Oferim flexibilitat d'horaris i les inscripcions es fan per setmanes segons les necessitats de cada família.

 

casal

 

 

          
  

 

TOP